30 Mart 2008 Pazar

Beşiktaş-Fenerbahçe Meydan Savaşı

Bu fotoğraftaki görüntü bir kavga sonrasında olay yerine gelmiş polislerin fotoğrafı değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında dün oynanan maçtan bir an. Fenerbahçeli Alex korner için köşe bayrağının orada 5 dk boyunca polisin kendisini kalkanlarla korumasıyla atışını gerçekleştirebildi. Dünyanın neresinde bu olabilir ya, inanamıyorum. Yıllardır Türkiye liglerinde maç izlemiyorum işte bu yüzden. Sanki bir savaş yeri, hiç keyif vermiyor. Korner atmaya çalışan futbolcuyu eline ne gelirse atan insanlardan ne zaman kurtulacak Türk futboılu merak ediyorum. O gün geldiğinde bende Türkiye futbol ligini izlemeye başlarım herhalde.

3 yorum:

  1. Özellikle söz konusu fenerbahçe olunca karşı takım taraftarları ayrı bir coşuyor.Bjk de her defasında aynı.Aldıkları saha kapatma cezaları yetmemiş olacak anlaşılan ama ne olursa olsun her zaman her yerde fener herkesi yener :P Onlar ellerine geleni atsınlar bizde gol atalım.
    Saygı ve insanlık da bulur bir gün herhalde bu densizleri.

    YanıtlaSil
  2. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Pen Drive, I hope you enjoy. The address is http://pen-drive-brasil.blogspot.com. A hug.

    YanıtlaSil
  3. @pen drive
    thanx for your comment. your blog is very intersting too. i added in my blogroll...

    YanıtlaSil