24 Mart 2009 Salı

Shot&Bite, Ankara






Ankara güzel bir mekan açılmışsa o kesin istanbul merkezli sadece Ankara şubesidir. Ankara'da popüler yerlerin çoğu köklü pastanelerdir. Bunlara Liva, Seda ve Serenderi örnek verebilirim. Ama son aylarda açılan bir yer varki, görme fırsatım olmasada fotoğraflrından nasıl bir yer olduğunu anlamam zor olmadı. Gerçekten Ankara'ya yakışır bir marka olmaya aday bir mekan. Hiç değilse mimarisiyle aday olduğu kesin. Yer olarakta Ankara'nın yeni gözdesi Çayyolu Park caddesinde. Bu mekanın adı Shot&Bite. Ortaklarından biri benim çok sevdiğim lise öğretmenlerimden Figen Hocamın oğlu, aynı zamanda benimde arkadaşım. Ama bu ona torpil yaptığım manasına gelmesin, gerçekten çok hoş bir mimarisi var.

Shot&Bite Park cad. Alımlı PArk Vilları 3/2 (312) 241 41 85-93 Çayyolu/ANKARA

3 yorum:

  1. Dün akşam tesadüfen önünden geçerken, yere çakılı pembe arabaya bakakaldık, hemen deneyelim burayı dedik. İçi de ne kadar hoşmuş! Aperativo da yapıyorlarmış, senelerdir beklediğim bir şeydi bu; Ankara'yı bırak İstanbul için bile bir eksikti bu. Çok güzel tesadüf oldu, teşekkürler!

    p.s: Ankara'yı sadece pastanelerle özdeşleştirmeyelim! Bir dahaki Ankara seferinde Hoks, Big Chefs, Butcha gibi mekanları deneyelim, görelim :)

    YanıtlaSil
  2. @ayşe
    big chefs ve butcha yı çok defalar deneme şansım oldu, hok's a da blogunuzda okuduğum tavsiyeniz üzerine gidip denemiştik ama yinede bu tip mekanlar ankaradaki pastane gerçeğini değiştirmiyor:)) lise hayatım bahçelievler pastanelerinde geçti resmen ve o günden daha güçlü bir yerdeler ankara da.

    Shot&bite gerçekten büyük tesadüf olmuş.

    YanıtlaSil
  3. şunuda söylemeden geçemeyeceğim, gop big chefs e lafım yok ama çukurambardaki işletme ve servis açısından tam hayal kırıklığıydı.

    YanıtlaSil